VINO&INO se prvi put spominje krajem 2011. godine kada smo otvorili “mobilni” šank u Zagrebu, na adventskoj verziji Gričevanja. Ovaj, dosta uspješan test, rezultirao je otvaranjem popularne centralne lokacije u Šibeniku, a zatim i turnejom po mnogim drugim festivalima i  događanjima koja se nastavila sve do danas.

Kroz godine se koncept centralne lokacije mijenjao i rastao s nama. Uz promoviranje lokalnih vinskih etiketa malih proizvođača koketirali smo sa hrvatskim dizajnom (concept store), par godina kasnije uveli hranu (zalogaji lokalnih delicija), da bi u posljednje dvije godine intenzivirali proučavanje i drugih alkoholnih napitaka.

Kokteli, uz vina i druge delicije, zauzimaju sve bitnije mjesto u našim recentnim i budućim projektima, u kojima se trudimo slijediti trendove moderne miksologije uz kreiranje vlastitih sastojaka iz lokalnih namirnica.

Drugim riječima, sigurni smo da ćete, ako nas posjetite na centralnoj ili nekoj od festivalskih lokacija, moći probati nešto jedinstveno – bilo da se radi o vinu ili nekom drugom alkoholu :)

Živili!

 

PS.  Kad ne radimo na vlastitima, osmišljavamo i provodimo razne kreativne projekte za klijente u ugostiteljstvu i drugim industrijama. Više o tome pročitajte u uslugama :)